Menuer

 

Restaurant Atrium

Restaurant Atrium er idé- og konceptudviklet af Gastromé-ejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen, som begge er dybt passionerede og leverer gastronomiske oplevelser til aarhusianere såvel som byens gæster.

 

Her i restauranten er fokus på gode lokale råvarer som er i sæson. Råvarerne får vi både fra eget mini-landbrug og lokale leverandører. Der er stort fokus på økologi og bæredygtighed. Retterne serveres i restaurant Atriums glaskuppel i den lille grønne gård i midten af Hotel Royal. Med grønne omgivelser og klart syn af himmelen, spiser man i de historiske og storslåede rammer fra Århus’ fineste hotel, Hotel Royal.

Hos Atrium er konceptet “Dining”. Det betyder, at vi fastsætter menuen, som består af 3 snacks og 3 sæsonbaseret retter, med vores helt eget frisk bagte brød med en hjemmerørt smør.

 

Velkommen til ATRIUM

BOOK HER

Se Restaurant ATRIUMs åbningstider her

Menu

atrium dining
Inklusiv vinbar, øl og vand.

Tirsdag og Onsdag,-
Torsdag,-
Fredag og Lørdag,-

Tre af sæsonens snacks med mousserende vin.
KoldhæveT ølandsfoccacia med pisket smør
Tre retter med årstiden og den gode smag i fokus.
Vinbar med velvalgte vine samt alkoholfri vin.
Øl, sodavand, isvand og vand med bobler.

Aktuel sæson menu

Kammusling
grøn tomat – kål – ræddiker
Okse bavette fra Grambogård 
selleri – marv – peber
Sticky toffee pudding  
karamel – cheesecake is  – crumble

A´la carte

Kammusling med grøn tomat, kål og ræddiker.
120,-
Rørt oksetatar med grillet peberfrugt, chiliolie, kapers og persille
120,- (tilkøb af fritter 45,-)
Okse bavette fra Grambogård med selleri, marv og peber.
195,-
Krogmodnet dansk ribeye med grove fritter, grønsalat og estragon emulsion
490,-
Sticky toffee pudding med karamel, cheesecake is og crumble
95,-
Book bord

Information

Der er åbent for reservation fra kl. 18.00.
Vinbar og ad´libitum drikke lukker kl. 21.30

Book bord

 

Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

Vin menu

page2image3150336