Restaurant i Aarhus – Oplev vores menuer på Restaurant ATRIUM

 

Restaurant Atrium

Restaurant ATRIUM er idé- og konceptudviklet af Gastromé-ejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen, som begge er dybt passionerede i at levere gastronomiske oplevelser til aarhusianere såvel som byens gæster.

Her i restauranten er stilen lidt royal og med fokus på råvarer i sæson. Retterne serveres i ATRIUMs grønne omgivelser og ikke mindst de historiske og storslåede rammer fra Århus’ fineste hotel, Hotel Royal.

Velkommen til ATRIUM

ATRIUM åbningstider

Aften

Tirsdag – Lørdag kl. 17:30 til sent.

Søndag & Mandag er restauranten lukket.
Vi modtager stadig forudbestilte selskaber.

BOOK HER

Aften

Menu

Velkomst

Tre udvalgte sæson snacks
65,-

Snacks med cava 110,- / Snacks med Champagne 190,-

Østers, citron og vinegrette
29,- pr/stk

15 g. Oscietra caviar med blinis, cremefraishe og rødløg
255,-

Caviar & Champagne
375,-

 A la carte

Terrine på and – kråser – hjerte med rødbede og balsamico
120,-

Skærising med piment – grønne tomater og syrnet fløde
120,-

Tatar med peberrod – røg og sprød kartoffel
120,- / Som hovedret 190,-

Gnocci med parmesan, salvie og sprøde kapers
120,- / Som hovedret 190,-

Saltbagt selleri med kerner, sprød kylling og østers
120,-

Atrium Foiegras toast, blomme chutney og brioche
150,-

Ribeye, marv – estragon og kål
285,-

Slethvar med blomkål, røget mandler og trøffelsauce
225,-

Braiseret oksehale med jordskokker og syltede svampe
200,-

Dansk kalv med fermenteret hvidløg, krokette, porre og ramsløg
250,-

 Ved henvendelse til personalet vejleder vi om allergener

Ost & Dessert

Atriums ostebord med hjemmesylt og sprødt.
3, oste 85,- / 5, oste 125,- / 10, oste 200,-

Pistacie med kaffeganache og blodappelsin
100,-

Appelsin med mørk chokolade og olivenolie
100,-

Atriums små søde fristelser
68,-


Teatermenu

2, Retters menu og et glas vin
325,-

Atrium sæsonmenu

Aperitif – 3, Retters menu sammensat af køkkenet
3, gode glas vin – Kaffe/te og søde fristelser
950,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

Book bord

Brunch

Brunch

kan bookes til minimum 10. couverter.

1. Servering – koldt

3 udvalgte pålæg m. garniture
Yoghurt m. sæsonens bær & frugt
Skyr m. hjemmelavet ristet müsli
2 sl. hjemmelavet marmelader
Lyst og mørkt hjemmebagt brød
Økologisk knækbrød
Luftig smør m. citron
Frisk frugt

2. Servering – Varmt

Pocheret æg m. laks & hollandaise
Quiche m. løg & krydderbacon
Lun crossaint m. hønsesalat & urter
Langtidsbagt tomat salat m. basilikum & kerner

3. Servering – Sødt

3 gode oste m. hjemmesylt & sprødt
Pandekager m. honning sirup fra egne bier
Chokolade brownie m. bær
Vanilje panna cotta m. hvid chokolade

Drikkevarer buffet

Spanske mousserende bobler
Friskbrygget stempelkaffe & økologisk mælk
Udvalg af the
Økologisk juice
Hjemmelavet lemonade

385,- pr. couvert (Alt inkluderet)

Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

Book bord

Vinkort

Vinkort

Mousserende

NV Champagne Brut “origin”, Coutelas
Champagne – Frankrig 900,-

NV Brut Fremme grand cru
Duval Leroy – Champagne – Frankrig 1900,-

NV Champagne Brut Grand Reserve
A. Clouet – Champagne – Frankrig 750,-

NV Sparkling Pinot Noir Rosé
Villa Wolf – Pfalz – Tyskland 400,-

NV Cava Reserva Heredad
Segura Viudas – Penedés – Spanien 620,-

NV Cava Brut Rosé
Segura Viudas – Conca De Barbera – Spanien 350,-

Alkoholfri light live mousserende
Tyskland 350,-

hvidvin

2016 riesling “brandluft”
Rieffel – Alsace – Frankrig 500,-

2016 Pinor Gris “hagel”
Rieffel – Alsace – Frankrig 530,-

2016 Douhairet Monthélie Blanc 1er Cru “duresses”
Bourgogne – Frankrig 870,-

2017 Lineau-papin “Clos De Allées”
Loire – Frankrig 450,-

2016 Chassagne-montrachet 1er Cru Morgeout
Les Petit Clos – Bourgogne – Frankrig 1900,-

2016 Côtes Du Rhône blanc,
Les AbeillesVins Jean-luc Colombo – Rhône – Frankrig 350,-

2017 Saint-péra – La Belle De Mai
Vins Jean-luc Colombo – Rhône – Frankrig 800,-

2017 Sancerre Silex
Domaine Vincent DelaporteLoire – Frankrig 680,-

2016 Bourgogne Blanc
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 400,-

2016 Meursault
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 1250,-

2016 Puligny-montrachet
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 1400,-

2016 Gewurztraminer
Trimbach – Alsace – Frankrig 425,-

2018 Vermentino
Tenuta Guado Al Tasso – Toscana – Italien 465,-

2017 Arinto
Guinta de ChocopalhaLissabon – Portugal 325,-

2016 Furmint Dry, Mandolás,
Bodegas OremusTokaji – Ungarn 400,-

2018 Riesling Kabinett “Fass 12”, Diel
Nahe – Tyskland 430,-

2015 Chardonnay/Pinot Blanc
Weingut Heinrich (natur) – Burgenland – Østrig 350,-

2016/2017 Chardonnay
Radford DaleStellenbosch – Sydafrika 560,-

2016 Sauvignon Blanc, Garcia + Schwaderer
Casablance Valley – Chile 375,-

Rødvin

2013 Shiraz, Poonawatta, “Four Corners”
Eden Valley – Australien 675,-

2014 Walla Walla Red Blend
Seven Hills Winery – Washington State – USA 830,-

2010 Shiraz/Cabarnet Sauvignon/Merlot,
Avondale – Paarl Valley – Sydafrika 350,-

2015 Mouvedre, Garcia + Schwaderer
Itata Valley – Chile  575,-

2015 Field Blend, Wine & Soul,
Pintas Character – Douro – Portugal 750,-

2015 Cabarnet Sauvignon, Il Bruciato
Tenuta Guado Al Tasso – Toscana – Italien 570,-

2015 Chianti Classico,
Badia a Passignano Gran Selezione – Toscana – Italien 1050,-

2012 IGT Solaia,
Tenuta Tignanello – Toscana – Italien 3500,-

2015 Zweigelt,
Weingut Heinrich – Burgenland – Østrig 375,-

2014 St. Laurent,
Weingut Heinrich – Burgenland – Østrig 500,-

2016 Spätburgunder,
Battenfield-spanier – Rheinhessen – Tyskland 500,-

2018 Tempranillo – Viento (øko)
Tierra de Castilla – Spanien 350,-

2015 Clos de Vougeout
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 3500,-

2014 Mazis-chambertin
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 3500,-

2012 Le Jardin de Petit Villages
Pomerol – Bordeaux – Frankrig 1150,-

2017 Crozes-Hermitage, Les Fées Brunes
Vins Jean-luc Colombo – Rhône – Frankrig 510,-

Dessertvin

NV Reserve Port
Churchil-graham lda. – Douro – Portugal 370,-

2010 Reflets de Carbonnieu
Sauternes – Frankrig 650,-

2015 Shiraz VP, Kalleske “JMK”
Barosse Valley – Australien  575,- (0,375l)

2011 Gewurztraminer
Vendange Tardives, Trimbach – Alsace – Frankrig 990,-

2018 Brachetto D’acqui
Fiocco Di Vite – Piemonte – Italien 350,-