Menuer

 

Restaurant Atrium

Restaurant Atrium er idé- og konceptudviklet af Gastromé-ejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen, som begge er dybt passionerede og leverer gastronomiske oplevelser til aarhusianere såvel som byens gæster.

 

Her i restauranten er fokus på gode lokale råvarer som er i sæson. Råvarerne får vi både fra eget mini-landbrug og lokale leverandører. Der er stort fokus på økologi og bæredygtighed. Retterne serveres i restaurant Atriums glaskuppel i den lille grønne gård i midten af Hotel Royal. Med grønne omgivelser og klart syn af himmelen, spiser man i de historiske og storslåede rammer fra Århus’ fineste hotel, Hotel Royal.

Hos Atrium er konceptet “Dining”. Det betyder, at vi fastsætter menuen, som består af 3 snacks og 3 sæsonbaseret retter, med vores helt eget frisk bagte brød med en hjemmerørt smør.

 

Velkommen til ATRIUM

BOOK HER

Se Restaurant ATRIUMs åbningstider her

Dining

atrium dining

atrium Dining
495,-

3´udvalgte snacks i sæson.

Helleflynder
hummer bisque – tomat – glaskål

Økologisk skovkylling
selleri – kål – karl johan

Blommer  
ymer – sloe gin – solbær

Mulige tilvalg af lille eller stor vinmenu.

Dining Royal

Dining Royal er Atriums største mulighed.
3´sæson snacks  – 4´retters menu – Slut på kaffe/the og hjemmelavet sødt
695,-

Helleflynder
hummer bisque – tomat – glaskål

Grillet babymajs 
estragon – ramsløg – rogn

Økologisk skovkylling
selleri – kål – karl johan

Blommer  
ymer – sloe gin – solbær

Book bord

Vin-parring kan tilkøbes

Information

Der er åbent for reservation fra kl. 18.00.
Sidste mad bestilling til køkkenet  kl. 21.30

 

Atrium COCKTAIL – Bar Torsdag til lørdag

Klassiske og Atrium Signature cocktails

Book bord

 

Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

Vin menu

page2image3150336