Restaurant i Aarhus – Oplev vores menuer på Restaurant Atrium

 

Restaurant Atrium

Restaurant ATRIUM er idé- og konceptudviklet af Gastromé-ejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen, som begge er dybt passionerede i at levere gastronomiske oplevelser til aarhusianere såvel som byens gæster.

Her i restauranten er stilen lidt royal og med fokus på råvarer i sæson. Retterne serveres i ATRIUMs grønne omgivelser og ikke mindst de historiske og storslåede rammer fra Århus’ fineste hotel, Hotel Royal.

Velkommen til ATRIUM

ATRIUM åbningstider

Morgenmad

Mandag – Fredag kl. 07:00 til 10:00

Lørdag – Søndag kl. 08:00 til 10:30

Brunch

Lørdag – Søndag kl. 11:00 til 13:00

Aften

Mandag – lørdag kl. 18:00 til 22:00

Søndag er restauranten aftenlukket.

BOOK HER

Aften

Menukort

A la carte

140,- pr/ret

Terrine af unghane med grillede blommer og ristet pistacie

Glas: Chardonnay, J. Faiveley, Bourgogne – 85,- 

 

Taskekrabbe med æble, dild og citron

Glas: Vermentino, Antinori, Guado al Tasso, Bolgheri – 110,-

 

Rimmet og grillet torsk med bagt græskar og urter

Glas: Pinot Gris, Rieffel, Alsace – 110,- 

 

Oksetatar med peberrod, røg og sprød kartoffel

Glas: Zweigelt, Weingut Heinrich, Burgenland – 80,-

 

Gnocchi med parmesan, salvie og kapers

Glas: Pinot Noir, Villa Maria Estate, Marlborough – 80,-

 

Oksehaleragout med jordskokker og syltede bøgehatte

Glas: Callet, Merlot, Syrah og Pinot Noir, Tinto Uno, Can Axartell, Mallorca – 95,- 

 

A la carte

Østers naturel med citron – 29,- pr/stk

Glas: Champagne brut, “origins”, Coutelas – 125,-

 

Caviar med blinis, creme fraiche og rødløg – 255,-

Glas: Arinto, Quinta de chocapalha, Lissabon – 75,-

 

Ristede marvpiber, urter, løg og stegt brioche 149,-

Glas: Pinot Noir, J. Faiveley, Bourgogne – 85,-

 

 Stegt gråand med rødbede, selleri og Szechuan peber 249,-

Glas: Syrah, Crozes-Hermitage, Vins Jean-Luc Colombo, Rhône – 

 

Stegt helleflynder med palmekål og røget sauce 200,-

Glas: Chardonnay, Radford Dale, Stellenbosch – 120,-

 

Ost og dessert

125,- pr/ret

3 gode oste med sprødt og sødt

Glas: ½ gl Lusteau Emilin sherry + ½ gl Reserve port, Churchil Graham 135,-

 

Pistacieis med kaffeganache og blodappelsin

Glas: Moscatel, Sherry Lustau Emilin, Jerez – 95,- 

 

Kirsebæris med friske kirsebær, dulce creme og ristet havre

Glas: Reserve Port, Churchil-Graham Lda. Porto – 95,-

 

 Ved henvendelse til personalet vejleder vi om allergener

 

ATRIUM – SÆSON MENU

Taskekrabbe med æble, dild og citron

Rimmet og grillet torsk med bagt græskar og urter

Gnocchi, parmesan, salvie og kapers

Stegt gråand med rødbede, selleri og Szechuan peber

Pistacieis med kaffeganache og blodappelsin

Menu 749,-

Vinmenu 695,-

 

Atrium – menu

Aperitif – 3 retter sammensat af køkkenet – vinmenu

Kaffe/te – petit fours

1050,-

 

Drikkevarer

Økologiske safte

Hvid druemost, Georg Forster, Nahe glas 68,-

Rød druemost, Georg Forster, Nahe glas 68,-

Sodavand

Pepsi 30,-

Pepsi max 30,-

Nikoline appelsin 30,-

Faxe kondi 30,-

Øl

Kissmeyer 55,-

Nordic gylden alkoholfri 35,-

 

 

 

 

 

Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

Book bord

 

 

Brunch

Brunch

Nyd den flotteste brunch i Aarhus i dejlige omgivelser. Vi serverer brunch hver Lørdag & Søndag kl. 11:00 (slut senest kl. 13:00). Bordreservation nødvendigt (kun kl. 11:00)

1. Servering – koldt

3 udvalgte pålæg m. garniture
Yoghurt m. sæsonens bær & frugt
Skyr m. hjemmelavet ristet müsli
2 sl. hjemmelavet marmelader
Lyst og mørkt hjemmebagt brød
Økologisk knækbrød
Luftig smør m. citron
Frisk frugt

2. Servering – Varmt

Pocheret æg m. laks & hollandaise
Quiche m. løg & krydderbacon
Lun crossaint m. hønsesalat & urter
Langtidsbagt tomat salat m. basilikum & kerner

3. Servering – Sødt

3 gode oste m. hjemmesylt & sprødt
Pandekager m. honning sirup fra egne bier
Chokolade brownie m. bær
Vanilje panna cotta m. hvid chokolade

Drikkevarer buffet

Spanske mousserende bobler
Friskbrygget stempelkaffe & økologisk mælk
Udvalg af the
Økologisk juice
Hjemmelavet lemonade

385,- pr. couvert (Alt inkluderet)

Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

Book bord

Morgenmad

Morgenmad

Hos ATRIUM serveres der morgenmad Mandag – Fredag kl. 07:00 til 10:00 & Lørdag – Søndag kl. 08:00 til 10:30.

Nyd Atriums lækre morgenbuffet, for blot 125,- pr person. Morgenbuffeten bugner med alt hvad der hører sig til; hjemmebagt brød, pålæg, ost, scrambled eggs, pølser, yoghurt med müsli, frisk frugt, juice og meget mere.

Ring til os for at booke bord

31 13 77 22

Vinkort

Vinkort

Mousserende

NV Champagne Brut “origin”, Coutelas
Champagne – Frankrig 900,-

NV Brut Fremme grand cru
Duval Leroy – Champagne – Frankrig 1900,-

NV Champagne Brut Grand Reserve
A. Clouet – Champagne – Frankrig 750,-

NV Sparkling Pinot Noir Rosé
Villa Wolf – Pfalz – Tyskland 400,-

NV Cava Reserva Heredad
Segura Viudas – Penedés – Spanien 620,-

NV Cava Brut Rosé
Segura Viudas – Conca De Barbera – Spanien 350,-

Alkoholfri light live mousserende
Tyskland 350,-

 

 

hvidvin

2016 riesling “brandluft”
Rieffel – Alsace – Frankrig 500,-

2016 Pinor Gris “hagel”
Rieffel – Alsace – Frankrig 530,-

2016 Douhairet Monthélie Blanc 1er Cru “duresses”
Bourgogne – Frankrig 870,-

2017 Lineau-papin “Clos De Allées”
Loire – Frankrig 450,-

2016 Chassagne-montrachet 1er Cru Morgeout
Les Petit Clos – Bourgogne – Frankrig 1900,-

2016 Côtes Du Rhône blanc,
Les AbeillesVins Jean-luc Colombo – Rhône – Frankrig 350,-

2017 Saint-péra – La Belle De Mai
Vins Jean-luc Colombo – Rhône – Frankrig 800,-

2017 Sancerre Silex
Domaine Vincent DelaporteLoire – Frankrig 680,-

2016 Bourgogne Blanc
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 400,-

2016 Meursault
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 1250,-

2016 Puligny-montrachet
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 1400,-

2016 Gewurztraminer
Trimbach – Alsace – Frankrig 425,-

2018 Vermentino
Tenuta Guado Al Tasso – Toscana – Italien 465,-

2017 Arinto
Guinta de ChocopalhaLissabon – Portugal 325,-

2016 Furmint Dry, Mandolás,
Bodegas OremusTokaji – Ungarn 400,-

2018 Riesling Kabinett “Fass 12”, Diel
Nahe – Tyskland 430,-

2015 Chardonnay/Pinot Blanc
Weingut Heinrich (natur) – Burgenland – Østrig 350,-

2016/2017 Chardonnay
Radford DaleStellenbosch – Sydafrika 560,-

2016 Sauvignon Blanc, Garcia + Schwaderer
Casablance Valley – Chile 375,-

 

 

Rødvin

2013 Shiraz, Poonawatta, “Four Corners”
Eden Valley – Australien 675,-

2014 Walla Walla Red Blend
Seven Hills Winery – Washington State – USA 830,-

2010 Shiraz/Cabarnet Sauvignon/Merlot,
Avondale – Paarl Valley – Sydafrika 350,-

2015 Mouvedre, Garcia + Schwaderer
Itata Valley – Chile  575,-

2015 Field Blend, Wine & Soul,
Pintas Character – Douro – Portugal 750,-

2015 Cabarnet Sauvignon, Il Bruciato
Tenuta Guado Al Tasso – Toscana – Italien 570,-

2015 Chianti Classico,
Badia a Passignano Gran Selezione – Toscana – Italien 1050,-

2012 IGT Solaia,
Tenuta Tignanello – Toscana – Italien 3500,-

2015 Zweigelt,
Weingut Heinrich – Burgenland – Østrig 375,-

2014 St. Laurent,
Weingut Heinrich – Burgenland – Østrig 500,-

2016 Spätburgunder,
Battenfield-spanier – Rheinhessen – Tyskland 500,-

2018 Tempranillo – Viento (øko)
Tierra de Castilla – Spanien 350,-

2015 Clos de Vougeout
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 3500,-

2014 Mazis-chambertin
J. Faiveley – Bourgogne – Frankrig 3500,-

2012 Le Jardin de Petit Villages
Pomerol – Bordeaux – Frankrig 1150,-

2017 Crozes-Hermitage, Les Fées Brunes
Vins Jean-luc Colombo – Rhône – Frankrig 510,-

 

 

Dessertvin

NV Reserve Port
Churchil-graham lda. – Douro – Portugal 370,-

2010 Reflets de Carbonnieu
Sauternes – Frankrig 650,-

2015 Shiraz VP, Kalleske “JMK”
Barosse Valley – Australien  575,- (0,375l)

2011 Gewurztraminer
Vendange Tardives, Trimbach – Alsace – Frankrig 990,-

2018 Brachetto D’acqui
Fiocco Di Vite – Piemonte – Italien 350,-