Hold det arrangement du ønsker
Går du med tankerne om at afholde et arrangement eller en fest, så har vi de unikke lokaler og gastronomiske oplevelser klar til lige netop det. Om det er fødselsdag, julefrokost eller bare en stor fest, sammensætter vi i fællesskab med dig, vores køkkenchef og sommelier det arrangement, som du ønsker i samarbejde med vores erfaringer.
Ved frokostarrangementer anbefaler vi ankomst senest kl. 12.00. Frokostarrangementer skal som udgangspunkt afsluttes kl. 17.00 med mindre andet aftales.
Ved helaftensarrangementer anbefales at starte kl. 18.00 alt afhængig af hvor mange indslag du forventer. Vores lukketidspunkt er kl. 02.00. Ønskes arrangementet at fortsætte til efter kl. 02.00 – dog senest til kl. 04.00 er prisen 2500,- pr/time uden forbrug.
ATRIUM Frokostarrangement – forslag
Velkomst med 1 glas mousserende og tre udvalgte snacks
3 sæsonbestemte retter
Kaffe, te og sødt
640,- pr/couvert
inkl vin, øl og vand ad libitum 840,-
(Frokostarrangementer skal afsluttes senest kl. 17.00)
ATRIUM Helaftensarrangement – forslag
Hos ATRIUM er der plads til selskaber fra 12 til 100 personer.
Helaftensarrangement
Mousserende velkomst og ATRIUMs tre udvalgte snacks
3 retters menu ledsaget af 3 udvalgte vine, øl og vand
Kaffe, te med sødt
Natmad
995,- pr/couvert
Gourmet aftensarrangement
Champagne og ATRIUMs fem udvalgte snacks
5 retters menu ledsaget af 5 udvalgte vine, øl og vand
Kaffe, te og 4 udvalgte petitfours
Natmad
1350,- PR/Couvert
ATRIUM buffet
Buffet kan arrangeres til både frokost og aften og sammensættes af nedenstående elementer med minimum to forretter, to hovedretter og to desserter.
Minimum 30 personer.
Forretter – 70,-
Årstidens fisk som ceviche i lime med æblesalat
Letrøget laks med brioche crutons og dild
Dansk coppa med valnødder og vinegrette
Kalveterrine med tranebær og plukket salater
Mellemretter – 110,-
Foiegras terrine med svesker og Malus X
Kammusling med citrus og soya emulsion
Hummer salat med mango og chili
Hovedretter – 110,-
Kyllinge ballontine med årstidens garniture
Dansk kalv i urter med rødder
Krogmodnet gris med kerner, gryn og rødbede
Krogmodnet Oksemørbrad med sæson grønt ( tillæg 25,- )
Alle hovedretter kommer med kartoffel og sauce a´part
Desserter – 60,-
Klassisk creme brulé
70 % chokolade med bær
Vanilje pannacotta med appelsinkompot
3 udvalgte oste med hjemmesylt og sprødt
ATRIUMs hjemmebagte brød og kernet smør 20,-
Send os en forespørgsel på den givne dato med antal gæster og begivenhed, så sender vi et bud på arrangementet.