Frokost og helaftensarrangement

Frokost- & aftensarrangement

Hold det arrangement du ønsker

Går du med tankerne om at afholde et arrangement eller en fest, så har vi de unikke lokaler og gastronomiske oplevelser klar til lige netop det. Om det er fødselsdag, julefrokost eller bare en stor fest, sammensætter vi i fællesskab med dig, vores køkkenchef og sommelier det arrangement, som du ønsker i samarbejde med vores erfaringer.

Ved frokostarrangementer anbefaler vi ankomst senest kl. 12.00. Frokostarrangementer skal som udgangspunkt afsluttes kl. 17.00 med mindre andet aftales.

Ved helaftensarrangementer anbefales at starte kl. 18.00 alt afhængig af hvor mange indslag du forventer. Vores lukketidspunkt er kl. 02.00. Ønskes arrangementet at fortsætte til efter kl. 02.00 – dog senest til kl. 04.00 er prisen 2500,- pr/time uden forbrug.

ATRIUM Frokostarrangement – forslag

Velkomst med 1 glas mousserende og tre udvalgte snacks

3 sæsonbestemte retter

Kaffe, te og sødt

640,- pr/couvert

inkl vin, øl og vand ad libitum 840,-

 (Frokostarrangementer skal afsluttes senest kl. 17.00)

 

ATRIUM Helaftensarrangement – forslag

Hos ATRIUM er der plads til selskaber fra 12 til 100 personer.


Helaftensarrangement

Mousserende velkomst og ATRIUMs tre udvalgte snacks

3 retters menu ledsaget af 3 udvalgte vine, øl og vand

Kaffe, te med sødt

Natmad

995,- pr/couvert

 Gourmet aftensarrangement

Champagne og ATRIUMs fem udvalgte snacks

5 retters menu ledsaget af 5 udvalgte vine, øl og vand

Kaffe, te og 4 udvalgte petitfours

Natmad

1350,- PR/Couvert

ATRIUM buffet

Buffet kan arrangeres til både frokost og aften og sammensættes af nedenstående elementer med minimum to forretter, to hovedretter og to desserter.
Minimum 30 personer.

Forretter – 70,-

Årstidens fisk som ceviche i lime med æblesalat

Letrøget laks med brioche crutons og dild

Dansk coppa med valnødder og vinegrette

Kalveterrine med tranebær og plukket salater

Mellemretter – 110,-

Foiegras terrine med svesker og Malus X

Kammusling med citrus og soya emulsion

Hummer salat med mango og chili

Hovedretter – 110,-

Kyllinge ballontine med årstidens garniture

Dansk kalv i urter med rødder

Krogmodnet gris med kerner, gryn og rødbede

Krogmodnet Oksemørbrad med sæson grønt ( tillæg 25,- )

Alle hovedretter kommer med kartoffel og sauce a´part

Desserter – 60,-

Klassisk creme brulé

70 % chokolade med bær

Vanilje pannacotta med appelsinkompot

3 udvalgte oste med hjemmesylt og sprødt

 

ATRIUMs hjemmebagte brød og kernet smør 20,-

 

Send os en forespørgsel på den givne dato med antal gæster og begivenhed, så sender vi et bud på arrangementet.

Send en forespørgsel

Se vores folder om arrangementer

Guide til selskaber